این شخص تصور میکند که صدمه یا حادثه آزار دهنده در حال رخ دادن است یا قرار است رخ دهد.
داروهای بدون نسخه ضد حساسیت، مانند دیفن هیدرامین (بنادریل) ممکن است به کاهش خارش موضعی کمک کند. از داروی کورتیکواستروئیدی مانند پردنیزون فقط در موارد انتخابی که زخمهای پیچیده ای مانند مواردی که چشم و گوش با آنها درگیر شده اند، استفاده میشود و باید از آن و آنتی ویروس به طور همزمان استفاده کرد.
شخص تصور میکند که شخصی قصد آزار و صدمه رساندن به او را دارد.
پارانویا زمانی تبدیل به توهم میشود که افکار و عقاید غیر منطقی در ذهن فرد ثابت شوند و هیچ چیز از جمله شواهد و ادله نتوانند فرد را متقاعد کند که آنچه که فکر میکند یا احساس میکند، درست نیست.[۱۲]
چند روز پس از شروع ناراحتی پوستی (یا به ندرت، چند هفته پس از آن)، بثورات مشخصه زونا ظاهر میشوند. این جوشها به طور معمول به عنوان خوشه ای از تکههای قرمز کوچک شروع میشوند و در نهایت به تاولهای کوچکی تبدیل خواهند شد. این تاولهای پُر از مایع در نهایت باز میشوند و زخمهای کوچک به آرامی خشک میگردند و از بین میروند.
واکسنها میتوانند به فرد در جلوگیری از بروز علائم شدید زونا یا عوارض ناشی از آن کمک کنند. همه كودكان باید دو دوز واكسن آبله مرغان را بیماری زونا تا چه مدت واگیر دارد دریافت كنند كه به آن واكسن ایمنی واریسلا نیز گفته میشود.
دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا
کژانگاری، مانند گمان به این که همکار شما میخواهد شما را مسموم یا صدای شما را ضبط کند.
باید به پزشک خود بگویید که قبل از تزریق ایمونوگلوبولین یا هر تزریق مواد دیگری باردار هستید. خواه در اوایل بارداری باشد یا به تاریخ زایمان نزدیک باشد. باید مراقب تمام داروها، مکملها و مواد غذایی که وارد بدنتان میشوند، باشید.
درد و ناراحتی این علائم میتواند خوردن و نوشیدن را مشکل کند.
از رایجترین علائم پارانوئید میتوان به احساس شک، حساس بودن نسبت به انتقاد، عصبانیت سریع و کینهای بودن اشاره کرد.
دریافت واکسن واریسلا در دوران کودکی میتواند از ابتلا به آبله مرغان و بیماری زونا پیشگیری کند.
به منظور تشخیص پارانوئید، روانشناس علائم و سابقه پزشکی فرد را به دقت بررسی میکند. همچنین روانشناس یک معاینه فیزیکی برای بررسی سایر شرایط پزشکی انجام میدهند.
صفحه اصلی › بیماری های پوست › بیماری زونا چیست؟ علائم و درمان زونا
Comments on “زونا Things To Know Before You Buy”